Подготовка за Матурите

Курсове за подготовка за матура /държавен зрелостен изпит/

Запишете се на ускорен подготвителен  курс при нас, за да подсигурте високите резултати, които сте си поставили. Проектирахме курса така, че упражнявайки формата на матурата ще  придобиеш нужната рутина и увереност за добър успех.

Цена:    208 лв с включени учебни материали

Продължителност: 50 уч.ч. .

Провеждане: веднъж седмично по  4 уч. часа /събота или в неделя по избор на групата/

Отстъпки: 

5% в брой от таксата на всеки доведен от теб, курсист
5% отстъпка от цената на курса, ако доведеш приятел, за да учи с теб

Сформирай група от 5 човека и учи БЕЗПЛАТНО !!!

За повече информация и записване:

drnzpd@gmail.com или 032 62 58 12

 

 

По немси език

  • Курсът за поготовка по немски език за държавен зрелостен изпит цели повишаване на уменията за работа по изпитния формат. Курсът упражнява всички компоненти на зрелостния изпит по немски – четене и слушане с разбиране, писане, граматика и лексика. Развиват се умения как да се избягват най-честите грешки, как да се анализират изпитните теми, как да се работи за определено време, което е един много важен фактор за отлични резултати на изпита. Курсистите правят пробни матури, които допринасят за тяхната увереност и успешен резултат.

По английски език

  • Курсът за поготовка по английски  език за държавен зрелостен изпит цели повишаване на уменията за работа по изпитния формат. Курсът упражнява всички компоненти на зрелостния изпит по английски език – четене и слушане с разбиране, писане, граматика и лексика. Важна част от подготовката е изграждането на умения за работа с тестови задачи от изпитния формат. Упражняват се трансформациите, определянето на ключови думи, работи се целенасочено по структурата на писане на отговор на въпрос и есе. Установените пропуски в граматиката и лексиката се запълват с допълнителни упражнения.Развиват се умения как да се избягват най-честите грешки, как да се анализират изпитните теми, как да се работи за определено време,  което е един много важен фактор за отлични резултати на изпита. Курсистите правят пробни матури, които допринасят за тяхната увереност и успешен резултат.

 

По български език

  • Курсът за поготовка по български език и литература за държавен зрелостен изпит цели повишаване на уменията за работа по изпитния формат. Обучението е изцяло съобразено с Държавните образователни изисквания на МОН. Включена е  теоретична и практическа подготовка върху материал от основните дялове на българската граматика – фонетика, морфология, синтаксис, лексикология. В процеса на работа се систематизират основните правила от граматиката на българския език и практическото им затвърждаване, анализират се и се коментират произведения  включени в изпитната  програма за матурите; развиват се практически умения за решаване на тестовите въпроси по литература и български език съобразно изпитния формат. Особено внимание се обръща и върху създаване на аргументативен текст върху матуритетните произведения, като елемент от изпита. Курсистите правят пробни матури,които допринасят за тяхната увереност и успешен резултат.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.