Курсове по френски език в Пловдив

Курсове по Френски Език в ПловдивНе напразно напоследък интересът към курсовете по френски език в Пловдив е толкова голям. Над 200 милиона души по целия свят разбират, говорят, четат или пишат на френски. Френският е официален език на 33 държави в света. Франция е една от главните туристически дестинации заради неизброимите забележителности, богатата история и необятното архитектурно и културно богатство.

Днес френският език е вторият по значимост в Европейския съюз. Това е езикът, който след английския е работен за OOH , НАТО, UNESCO; преобладаващ работен език е на Европейския съд, на пресцентъра на Европейската комисия в Брюксел. Ако сте решили да учите френски може да изберете множество варианти  подходящи за вас – в курсове, индивидуално, чрез самоучители. Важно е да сте  мотивирани и  системно да се занимавате с езика, за да постигнете желаните резултати.

Дружество „ Наука и знание” ви предлата както групово обучение в курсове, така и индивидуално обучение, планирано съобразно свободното ви време, възможности и желание. Обученията са насочени към ученици, студенти и възрастни.

Груповото  и индивидуалното обучение се извършва по системата PANORAMA  . При индивидуалното обучение по  преценка на преподавателя или по Ваше желание може да се използва друга по-подходяща система .

Panorama e съвременна комуникативна система за обучение по френски език за младежи и възрастни, на френското издателство CLE International.

Основно предимство е, че тя е базирана на говоримата френска реч. Добре структурираният и достъпно поднесен учебен материал, включва: илюстрации, автентични текстове, разнообразни упражнения. Това води до балансирано развитие на основните умения: слушанечетенеговоренеписане.

Първият учебник е насочен към начинаещите и към тези, които са изучавали френски, но не задълбочено.
Второто ниво цели придобиването на обща комуникативна компетентност – писмена и устна.
В трето ниво се развива  инициативността на курсиста и неговите способности да се справи самостоятелно при изпълнение на поставените задачи.

Четвъртото ниво е предназначено за курсисти, които искат да обогатят лингвистичните си познания. Изучаваният материал  включва интересна информация за  френските културни особености.

Системата е съобразена с Европейския езиков сертификат TELC (www.telc-bg.com), съотвестващ на общата Европейска езикова рамка и валиден за обучение и работа в страните от Европейския  съюз.

One thought on “Курсове по френски език в Пловдив

  1. Здравейте!Искам да попитам имате ли групи по френски през събота и неделя? И от кога започват? Предполагам трябва да мина тест за определяне на нивото,тъй като съм учила френски преди време.

    Хубав ден!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.