Курсове по немски език в Пловдив

Предлагаме Ви обучение, което ще ви даде възможност да го използвате в реалния живот още след завършване на първото ниво – А1.

Системата на обучение покрива нива от А1 до В2.

Обучението,  което стартира от първо ниво А1 и предполага запознаване с езика и усвояването му в ежедневни  теми.

Обучението по немски е модулно и включва:

 • усвояване на лексиката и граматически конструкции и
 • развитие на речевите дейности – слушане, говорене, четене и писане.

Целта на курсовете по немски език е  да даде на курсистите системни и задълбочени знания и да им създаде умения за комуникация на чуждия език.

Модулната структура  позволява включването на курсисти с предварителни знания съответно на втори, трети  и четвърти модул, след като положат тест за входно ниво.


Виж графика на предстоящите обучения  – http://www.naukaiznanie.com/ezikovi-kursove/


МЕТОДИ НА ОБУЧЕНИЕ

Обучението  се осъществява на базата на комбиниране на различни методи на преподаване –  работа с текст,  упражнения,  диалог,  интервю. Текущата проверка на знанията се осъществява с периодични писмени работи и проверка на говорните умения.

В края на всеки модул се провежда изпит, който включва писмен заключителен тест и устен изпит. Издържалите изпита получават Удостоверение за завършен съответен модул / ниво/от курса по немски език.

Обучението е групово. Курсовете са  ВЕЧЕРНИ или СЪБОТНО – НЕДЕЛНИ. Всеки модул  е от 100 уч. часа разположени 2- 3 пъти седмично по 4 учебни часа


ЗАЩО ДА УЧИМ НЕМСКИ

Немският език е най-ширико разпространеният език в Европа.Той се говори все повече в света.В Европа 101 милиона души говорят немски език като майчин език. Това е вторият най – популярен език след английския в Европа и Япония  и третият  –  най- популярен чужд език преподаван в целия свят. В институциите на Европейския съюз той е след английския и редом с френския е най-важния работен език

Курсове по немски език в Пловдив
Курсове по немски език в Наука и Знание Пловдив

19 thoughts on “Курсове по немски език в Пловдив

 1. здравейте.искам да знам има ли група за намски а1 за тази година но държа да е съботен и каква е цената за целият кур и може ли да се плаща месец за месец.благодаря предварително.моля отговора на имейла panaiotovat@abv.bg

 2. здравейте!
  Интересуваме курса по немски език ново А1 за начинаещи.
  можели да ми кажете няколко неща:
  – цената на курса,
  -какъв е срока на курса
  -имате ли дневни курсове от понеделник до петък.
  Благодаря ви предварително

 3. Интересувам се за курсовете по немски език за начинаещи ,възрастни.
  Имате ли определени дати за февруари-март месец икаква е началната такса?Имате ли програма за мед.работници?

 4. Здравейте, Таня!
  В момента нямаме курс по немски В2.Обадете се в офиса и оставете ваши координати за да ви потърсим при старт на такава група.

 5. Здравейте интересувам се има ли група за записване за начално ниво по немски език.Кога стартира,каква е цената,в кои дни.БЛАГОДАРЯ

 6. Здравейте,интересувам се от немски език В2-кога стартира такъв курс,в кои дни и каква е цената
  Благодаря!

 7. Здравеите
  Интересувам се кога започва следващото А1 -ниво немски език .
  В кои дни ще се провежда то . ще се радвам да ми кажете точни дни от седмицата ако може .

 8. Здравейте!
  за Вени – Ако искате да положите предварителен тест , заповядайте в офиса ни утре преди обяд.Ако наиститна сте готова да влезете на ниво А2,можете да дойдете още тази неделя в 9.00 часа в съботно-неделна група.За целта обаче трябва да ни се обадите предварително.
  за miroslava – Заповядайте в нашия офис за да обсъдим какъв вариант на обучение е най-подходящ за вас като старт,времетраене и заплащане.

 9. zdraveyte
  interesuva me na kakva cena sa kursovete,koga zapo4vat.Ima li individualna forma na obuchenie,ako nqma po kolko kursista sa v grupa

 10. Здравейте,
  интересува ме има ли вече определена дата през м.януари 2013г.за започване на курс по немски език,часове,цена?Кога се провежда предварителен тест?И означава ли,че ако се започне от А2 ниво,началната дата ще бъде по-късно?
  Благодаря Ви предваритено за отговора.

 11. Здравейте!

  Макар да сме отговорили на повечето от вас на е-mail адресите, ви отговаряме,че курсове по немски език има и ще има и през 2013 година.На 7.12.2012 се събира за уточняване на график вечерен курс по немски език за първо ниво.Ако проявявате интерес заповядайте в офиса на Дружество ” Наука и знание”- Пловдив.

 12. Доста време ми отне търсенето на езиково онлайн обучение в Пловдив. Е, все намирам София и Казанлък. Някакви координати за Пловдив?

 13. Интересува ме съботно-неделен курс по немски език за начинаещи – ниво А1
  Аз и моята приятелка желаем да се запишем, каква е началната дата и таксата на курса, учебните материали на каква цена са?
  Предварително благодаря!

 14. Здравейте, интересувам се от курса по немски език тъй като имам уведомително писмо от БТ и съм изучавала малко езика възможно ли е да премина тест , за да се определи на какво ниво съм и да почна обучението от следващото.Благодаря за отговора ви предварително и успешен ден.

 15. А не се ли пише случайно: “Themen neu”, т.е. c “h” след “Т”? Виж:

  Използвани обучителни системи и литература:

  Moment mal ! – Langenscheidt – Verlag; Temen neu – Hueber – Verlag;

  И по стария и по новия правопис се пише с “h”!

 16. Здравей те,исках да попитам дали има курс който да е с по-късен час,защото съм работеща и работното ми време е до 20:00ч. или друг вариант да е сутрин?

 17. Zdraveite interesuvame dali skoro 6te ima sformirana grupa za A1- po nemski ezik.Ako ima koga 6te zapo4ne i koga 6te svur6i i kolko pari 6te struva.Blagodarq vi za otgovora predvaritelno.

 18. Искам да попитам, възможно ли е да се запиша за 2 месеца, защото само толкова време имам и на каква цена ще е?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.