Курсове по Испански Език в Пловдив

N.B.! Запиши се на курс по испански език с 85% отстъпка! Възползвай се от възпожността за съфинансиране на твоя курс от ЕС.

От средата на месец юни Агенцията по заетостта обяви за отворено кандидатстването по програма „Ваучери за заети лица”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020.  Заявления за участие могат да подават заети лица, които са на трудов договор в предприятия извън държавната администрация и имат средна или по-ниска степен на образование.

Програмата ще предостави възможност кандидатите да придобият нови или да разширят знанията и уменията си чрез придобиване на квалификация и ключови компетенции. Желаещите да участват в проекта ще имат възможност да преминат професионално обучение и/или обучение за придобиване на ключова компетентност (като изучаването на чужд език) с ваучери.

Безвъзмездното финансиране по проекта е в размер на 85% от стойността на ваучера, а останалите 15% се доплащат от обучаваното лице.

Ако искате да изучавате  испански език, ще получите безвъзмездна подкрепа на стойност 595 лв., като вие ще трябва да доплатите 105.00 лв за 300 уч.ч. С други думи, заплащате само 35 стотинки на учебен час, за да научите нов език!

Научи как може да кандидатстваш тук!

ИСПАНСКИ ЕЗИК

Нашата школа предлага обучение по ИСПАНСКИ ЕЗИК на три нива – А1, А2, В1 в съответствие  с изискванията на Европейската езикова рамка.

В последните класации на най-говоримите езици в света, испанският е втори след китайски мандарин и втори по значимост за международната комуникация след английския.

В първо ниво А1 изучаващите испански език се запознават с най – употребяваната лексика, свързана с информация за семейството, дома, работа, образование, обучение и могат да общуват, използвайки несложни езикови средства и конструкции.

Ниво А2 затвърждава знанията  и развива говорните умения. След завършването му курсистите могат да водят разговори по зададена тема, да правят кратки описания, да разказват  и да пишат несложни писма.

Ниво B1 разширява познанията и уменията за разговор и писмено изразяване, използване на комуникативни стратегии за изразяване на минало и бъдеще, четене на  неспециализирани текстове и несложни откъси от художествена литература.

Обучението по испански език се осъществява по системата VEN NUEVO, разработена от испански филолози и педагози, приобщила милиони обучавани по целия свят към испаноезичната общност. Обучението  е групово:  вечерно или съботно – неделно, в малки групи, по 4 уч. часа.

В края на всеки модул се провежда заключителен тест и устен изпит и успешно представилите се получават Удостоверение за завършен съответен модул от обучението по испански език.

Дружество Наука и знание разполага с квалифицирани преподаватели, учили и живели в Испания и испано говорящи страни. Това е гаранция, че Вие не само ще учите езика правилно и задълбочено, а и в съответствие с модерните тенденции в чуждоезиковото обучение.

В последните класации на най-говоримите езици в света, испанският е втори след мандарин/китайски и втори по значимост за международната комуникация след английския. С разширяването на европейската общност и отваряне на испанския пазар за европейци, с растящата привлекателност на страните от Латинска Америка на фона на световната икономическа криза, езикът на Сервантес става все по-предпочитан за изучаване като чужд език – по данни от 2012 година – от над 18 милиона в 86 страни, където испанският не е официален език като се очаква след три или четири генерации, 10 % от населението на света да общува на испански. Сериозен интерес към уроците по Испански се забелязват и в родния ни град – Пловдив.

 

Курсове по Испански език в Пловдив

 

6 thoughts on “Курсове по Испански Език в Пловдив

 1. Здравейте! Имате ли курсове за кандидат-студенти за СУ?

 2. Кога има курс за начинаещи по испански език и каква е цената

 3. здравейте, интересува ме дали продължават да се сформират курсове за начинаещи ниво A1 и дали има летни такива?

 4. Кога има курс за начинаещи по испански език, колко струва, за колко часа и какъв е графикът?

 5. Здравейте.
  Интересувам се от вечерни /след 18,00 часа/ или съботно – неделни курсове по испански за начинаещи.
  Може ли да ми изпратите оферта – часове и цена за 2-ма човека.

  Поздрави,

  Галя Куманова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.