Курсове по Испански Език в Пловдив

ИСПАНСКИ ЕЗИК

Нашата школа предлага обучение по ИСПАНСКИ ЕЗИК на три нива – А1, А2, В1 в съответствие  с изискванията на Европейската езикова рамка.


Виж графика на предстоящите обучения  – http://www.naukaiznanie.com/ezikovi-kursove/


В последните класации на най-говоримите езици в света, испанският е втори след китайски мандарин и втори по значимост за международната комуникация след английския.

В първо ниво А1 изучаващите испански език се запознават с най – употребяваната лексика, свързана с информация за семейството, дома, работа, образование, обучение и могат да общуват, използвайки несложни езикови средства и конструкции.

Ниво А2 затвърждава знанията  и развива говорните умения. След завършването му курсистите могат да водят разговори по зададена тема, да правят кратки описания, да разказват  и да пишат несложни писма.

Ниво B1 разширява познанията и уменията за разговор и писмено изразяване, използване на комуникативни стратегии за изразяване на минало и бъдеще, четене на  неспециализирани текстове и несложни откъси от художествена литература.

Обучението по испански език се осъществява по системата VEN NUEVO, разработена от испански филолози и педагози, приобщила милиони обучавани по целия свят към испаноезичната общност. Обучението  е групово:  вечерно или съботно – неделно, в малки групи, по 4 уч. часа.

В края на всеки модул се провежда заключителен тест и устен изпит и успешно представилите се получават Удостоверение за завършен съответен модул от обучението по испански език.

Дружество Наука и знание разполага с квалифицирани преподаватели, учили и живели в Испания и испано говорящи страни. Това е гаранция, че Вие не само ще учите езика правилно и задълбочено, а и в съответствие с модерните тенденции в чуждоезиковото обучение.

В последните класации на най-говоримите езици в света, испанският е втори след мандарин/китайски и втори по значимост за международната комуникация след английския. С разширяването на европейската общност и отваряне на испанския пазар за европейци, с растящата привлекателност на страните от Латинска Америка на фона на световната икономическа криза, езикът на Сервантес става все по-предпочитан за изучаване като чужд език – по данни от 2012 година – от над 18 милиона в 86 страни, където испанският не е официален език като се очаква след три или четири генерации, 10 % от населението на света да общува на испански. Сериозен интерес към уроците по Испански се забелязват и в родния ни град – Пловдив.


Курсове по Испански език в Пловдив

6 thoughts on “Курсове по Испански Език в Пловдив

 1. Здравейте! Имате ли курсове за кандидат-студенти за СУ?

 2. Кога има курс за начинаещи по испански език и каква е цената

 3. здравейте, интересува ме дали продължават да се сформират курсове за начинаещи ниво A1 и дали има летни такива?

 4. Кога има курс за начинаещи по испански език, колко струва, за колко часа и какъв е графикът?

 5. Здравейте.
  Интересувам се от вечерни /след 18,00 часа/ или съботно – неделни курсове по испански за начинаещи.
  Може ли да ми изпратите оферта – часове и цена за 2-ма човека.

  Поздрави,

  Галя Куманова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.