Курсове по Английски Език в Пловдив

Изучаването  на анлийски език остава най-популярно и желано от много хора .

Курсове по Английски език в Пловдив

В курсове или индивидуално хора от различни възрастови  групи изучават анлийски език. Дружество „Наука и знание”може да ви предложи обучения на 5 нива  по актуални учебни програми, разработени по Европейската езикова рамка. Модулната структура на обучението  позволява включването на курсисти с предварителни знания съответно на втори, трети, четвърти и пети модул след тест за входно ниво.

Нашите курсове стартират от ниво А1 , което е подходящо за тези които никога не са се срещали с английски език, или за тези които искат отново да поставят добра основа на своите знания.


Виж графика на предстоящите обучения http://www.naukaiznanie.com/ezikovi-kursove/


След успешно завършване на първия модул курсистите придобиват необходимите знания и умения, за да могат:

 • да четат и разбират главното от кратки  текстове в рамките на учебните теми,
 • да слушат и разбират главното от текстове  в рамките на изучаваните теми,
 • да водят разговор за битови теми, в кръга на изучаваната лексика и фразеология,
 • да предават устно  основното съдържание на текст,
 • да предават писмено  основното съдържание на кратък текст,
 • да съставят кратки писмени съобщения.

Всяко следващо ниво затвърждава наученото от предишното ниво и обогатява граматическите умения; умения за говорнене, слушане и разбиране на английския език.

Обучението се осъществява на базата на ситуативно-комуникативния подход; комбиниране на различни методи на преподаване и затвърждаване на материала; съобразяване с интересите и възможностите на курсистите. Важно значение има самостоятелната подготовка на всеки курсист. Материалът се преподава и затвърждава, чрез работа с текст,  упражнения,  диалог,  интервю.

Текущата проверка на знанията се осъществява с периодични писмени работи и оценка на уменията да се води разговор.

В края на всеки модул се провежда изпит, който включва писмен заключителен тест и устен изпит. Издържалите изпита получават удостоверение за завършен съответен модул от обучението по английски език.

Основният курс на обучение дава нужните знания и подготвя курсистите за явяване на изпит за сертификат  по английски  като чужд език. Дружеството има опит в подготовката за явяване на  изпит TELC/ Европейски езиков сертификат/ за владеене на езика на работно място. Този сертификат е валиден в цяла Европа  и няма определена давност.


Курсовете в нашата школа са посещавани от работещи и са съобразени  със свобозното им време. От 2010 година  дружеството участва в  схемите „Аз мога”  и” Аз мога повече” по ОП РЧР и обучава заети лица на трудов договор във вечерна или съботно-неделна форма.

10 thoughts on “Курсове по Английски Език в Пловдив

 1. Здравейте искам да попитам в момента провежда се курс английски и как мога да се запиша

 2. Здравейте,
  знам 10 -15 думи на английски, а ми е крайно необходим! мога ли да започна при Вас и ако да, как?

 3. Здравейте,
  Интересувам се дали имате в момента курсове по английски език за на ниво А2

 4. Английският е най-търсеният език по ред причини, както икономически, така и културологични. Свидетелство за това е увеличаващият се брой профилирани курсове, за различни нива, възрасти и специфични цели. Все повече хора търсят профилирана помощ за подобряване на нивото им в конкретната сфера, в която работят.

 5. Здравейте!
  В момента не можем да Ви предложим разговорен курс по английски на Вашето ниво. Потърсете в друга обучителна организация курс на ниво С1. Успех !!!

 6. Здравейте, интересувам се дали имате разговорни курсове по английски език за възрастни със някакво средно ниво на познаване на езика.
  И втори въпрос – курс по английски, който е следващото ниво след В2 по европейската рамка.

 7. Здравейте, интересуваме дали провеждате занимания за изпита GMAT?

  Благодаря предварително
  Милена Костова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.