Курсове по Английски Език в Пловдив

N.B.! Запиши се на курс по английски език с 85% отстъпка! Възползвай се от възпожността за съфинансиране на твоя курс от ЕС.

От средата на месец юни Агенцията по заетостта обяви за отворено кандидатстването по програма „Ваучери за заети лица”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020.  Заявления за участие могат да подават заети лица, които са на трудов договор в предприятия извън държавната администрация и имат средна или по-ниска степен на образование.

Програмата ще предостави възможност кандидатите да придобият нови или да разширят знанията и уменията си чрез придобиване на квалификация и ключови компетенции. Желаещите да участват в проекта ще имат възможност да преминат професионално обучение и/или обучение за придобиване на ключова компетентност (като изучаването на чужд език) с ваучери.

Безвъзмездното финансиране по проекта е в размер на 85% от стойността на ваучера, а останалите 15% се доплащат от обучаваното лице.

Ако искате да изучавате  английски език, ще получите безвъзмездна подкрепа на стойност 595 лв., като вие ще трябва да доплатите 105.00 лв за 300 уч.ч. С други думи, заплащате само 35 стотинки на учебен час, за да научите нов език!

Научи как може да кандидатстваш тук!

 

Изучаването  на анлийски език остава най-популярно и желано от много хора .

Курсове по Английски език в Пловдив

В курсове или индивидуално хора от различни възрастови  групи изучават анлийски език. Дружество „Наука и знание”може да ви предложи обучения на 5 нива  по актуални учебни програми, разработени по Европейската езикова рамка. Модулната структура на обучението  позволява включването на курсисти с предварителни знания съответно на втори, трети, четвърти и пети модул след тест за входно ниво.

Нашите курсове стартират от ниво А1 , което е подходящо за тези които никога не са се срещали с английски език, или за тези които искат отново да поставят добра основа на своите знания.

 

След успешно завършване на първия модул курсистите придобиват необходимите знания и умения, за да могат:

 • да четат и разбират главното от кратки  текстове в рамките на учебните теми,
 • да слушат и разбират главното от текстове  в рамките на изучаваните теми,
 • да водят разговор за битови теми, в кръга на изучаваната лексика и фразеология,
 • да предават устно  основното съдържание на текст,
 • да предават писмено  основното съдържание на кратък текст,
 • да съставят кратки писмени съобщения.

Всяко следващо ниво затвърждава наученото от предишното ниво и обогатява граматическите умения; умения за говорнене, слушане и разбиране на английския език.

Обучението се осъществява на базата на ситуативно-комуникативния подход; комбиниране на различни методи на преподаване и затвърждаване на материала; съобразяване с интересите и възможностите на курсистите. Важно значение има самостоятелната подготовка на всеки курсист. Материалът се преподава и затвърждава, чрез работа с текст,  упражнения,  диалог,  интервю.

Текущата проверка на знанията се осъществява с периодични писмени работи и оценка на уменията да се води разговор.

В края на всеки модул се провежда изпит, който включва писмен заключителен тест и устен изпит. Издържалите изпита получават удостоверение за завършен съответен модул от обучението по английски език.

Основният курс на обучение дава нужните знания и подготвя курсистите за явяване на изпит за сертификат  по английски  като чужд език. Дружеството има опит в подготовката за явяване на  изпит TELC/ Европейски езиков сертификат/ за владеене на езика на работно място. Този сертификат е валиден в цяла Европа  и няма определена давност.

 

Курсовете в нашата школа са посещавани от работещи и са съобразени  със свобозното им време. От 2010 година  дружеството участва в  схемите „Аз мога”  и” Аз мога повече” по ОП РЧР и обучава заети лица на трудов договор във вечерна или съботно-неделна форма.

10 thoughts on “Курсове по Английски Език в Пловдив

 1. Здравейте искам да попитам в момента провежда се курс английски и как мога да се запиша

 2. Здравейте,
  знам 10 -15 думи на английски, а ми е крайно необходим! мога ли да започна при Вас и ако да, как?

 3. Здравейте,
  Интересувам се дали имате в момента курсове по английски език за на ниво А2

 4. Английският е най-търсеният език по ред причини, както икономически, така и културологични. Свидетелство за това е увеличаващият се брой профилирани курсове, за различни нива, възрасти и специфични цели. Все повече хора търсят профилирана помощ за подобряване на нивото им в конкретната сфера, в която работят.

 5. Здравейте!
  В момента не можем да Ви предложим разговорен курс по английски на Вашето ниво. Потърсете в друга обучителна организация курс на ниво С1. Успех !!!

 6. Здравейте, интересувам се дали имате разговорни курсове по английски език за възрастни със някакво средно ниво на познаване на езика.
  И втори въпрос – курс по английски, който е следващото ниво след В2 по европейската рамка.

 7. Здравейте, интересуваме дали провеждате занимания за изпита GMAT?

  Благодаря предварително
  Милена Костова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.