Наука и Знание

Аз мога повече – старт на курс по английски език в Пловдив

Програма Аз Мога Повече

На 26.06.2013  в Дружество “Наука и Знание” – Пловдив ул.” Кирил и Митодий” №2 ще се проведе среща на получилите уведомления за включване в курс по английски език по схема „ Аз мога повече” по европейската програма Развитие на човешките ресурси. Курсът ще стартира в десетдневен срок .

Схема„ Аз мога повече” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” е насочена към работещите на трудов договор. За първи път работещите имат шанс  сами да избират доставчиците на обучение . Интересът към обучение с ваучери е изключително голям. Особен интерес има към езиковото образование, което е обяснимо с все по-ширикото отваряне на пазара на труда към европейската общност. Идеята е с придобитата подготовка  да се повишава конкурентноспособността на пазара на труда. Повече информация относно програмата може да намерите тук: “Аз Мога Повече

Дружество “Наука и Знание” е одобрено от Агенцията по Заетостта като обучаваща институция № 56 в Списъкa на Доставчиците на обучителни услуги по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и в частност – програмата “Аз Мога Повече”. Школата за чуждоезиково обучение към Дружество ” Наука и знание” – Пловдив е създадена през 1990 година и успешно работи вече 23 години, разполага с високо квалифициран преподавателски потенциал, подходяща база за обучение в групи и  доказан опит в организирането и провеждането на курсове по програмите “Аз Мога” и “Аз Мога Повече”. Към момента, над 520 курсиста са се доверили на нашия екип и успешно завършиха своето езиково и професионално обучение по оперативната програма “Развитие на човешките ресурси”.

При интерес свържете се с нас:

гр. Пловдив 4000

Ул. „Св.св. Кирил и Методий” № 2;
Тел.,факс : 032 /62 58 12;
Мобилен: 0885837509
e-mail: drnzpd@nat.bg, drnz_pd@abv.bg
skype: naukaiznanie

Или изпратете запитване чрез формата посочена по-долу:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

One thought on “Аз мога повече – старт на курс по английски език в Пловдив

  1. Да си прзиная често ходя до Пловдив това е един рекрасен град, но не знаех, че школата за чуждоезиково обучение към Дружество ” Наука и знание” – Пловдив е създадена през 1990 година и успешно работи вече 23 години,като разполага с високо квалифициран преподавателски потенциал, децата ми мисля да ги запиша там да учат и това че им атакова обучение по езици добавя още един голям плюс към нашият избор на това къде да се спрем.Понеже в днешно време без език не си заникъде.Дори акорешиш да пътуваш на екскурзия ще ти трябав освен ако ни се постоянно с комнаия, но по този начин няма да си независим.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.