Актуални Промоции

Ускорен Летен Курс по Немски Език за Предстоящи Гимназисти

 

Ускорени Курсове по Немски език

Предварителна подготовка по немски език за предстоящи осмокласници в езикови паралелки.

 

В Наука и Знание знаем колко важна за вас стъпка представлява старта на обучението по Немски – език който отваря куп врати пред бъдещите студенти и специалисти (какви точно може да прочетеш тук: Защо трябва да учим Немски език) . Нуждата от уверен старт и постигането на добри резултати още от самото начало на чуждоезиковото обучение, породи организирането на летни подготвителни курсове по немски език, насочени към бъдещите осмокласници в езиковите паралеки в Пловдив.

Формата на обучение представлява интензивен триседмичен курс, провеждан според желанията и възможностите на групата. Прогресът на курсистите ще бъде поверен в ръцете на преподавателите в Наука и Знание, който притежават дългогодишен опит и необходимата квалификация за преподаване на Немски Език на високо ниво.

Целта на курса е да предостави на записалите се базови знания по немски език, над който курсистите с увереност могат да  надграждат след стартирането на осми клас и в резултат, по-ефикасно да усвоят новия материал. Записването на интензивните курсове по немски ще минимизира стреса в началото на учебната година и ще положи основите на постигането на високи резултати.

При интерес и евентуални въпроси относно курса,  свържете се с нас и с радост ще ви предоставим подробна информация.

Запишете се до 23.08.2013 и получете до 50% отстъпка от редовните цени обявени в сайта.

 

Ако се интересувате от офертата, може да направите запитване по-долу:

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.