Наука и Знание

Интензивни курсове по френски, италиански, испански и английски език за всички желаещи осмокласници

Курсове по Испански, Френски и ИталианскиПо-високите оценки на националното външното оценяване тази година увеличи приема на седмокласниците в езиковите гимназии. Макар традиционно най- желаният език за изучаване от учениците след седми клас да е английският, тази година много ученици се ориентират към друг западен език – предмно френски, италиански или испански език.

Седмокласниците са „инвестирали“ в английския език много знания още от началното училище и много от тях са се насочили към изучаването на друг чужд  език при кандидатстване след седми клас в паралелките за усилено изучаване на чужд език. Това им дава възможност да разширят познанията си съобразно европейската езикова рамка и да завършат средното си образование с добро владеене на два чужди езика и опознаване на нови култури.

Днес изучаването на френски, испански, италиански език паралелно с английския език   в езиковите паралелки е не само предизвикателство, но и шанс за доказване на всеки начинаещ осмокласник.

Дружество” Наука и знание” предлага предварителна подготовка по френски, италиански, испански и английски език за всички желаещи осмокласници.

Нашите курсове са интензивни,  и с практическа насоченост за всички, които стартират изучаване на някой от тези езици. В продължение на три седмици  осмокласниците  ще направят  първите стъпки с новия език, което ще им гарантира увереност в успешния старт на учебната година  и ще ги подготви за  задълбоченото изучаване на езика.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.