Наука и Знание – Доставчик на обучение по Аз Мога Повече

Довери се на доставчик с опит в провеждането на “Аз Мога Повече” за Пловдив.

Дружество “Наука и Знание” е доставчик на обучение по програмите „АЗ МОГА” И „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ за град Пловдив. За периода 2010 – 2014 г. при нас са обучени с ваучери над 700 лица в 80 курса , като за периода на обучение курсистите са преминали общо 24 000 учебни часа по английски, немски, италиански език и дигитална компонентност. Успехът ни се дължи на това, че в школата за чуждоезиково обучение към Дружество ” Наука и знание” – Пловдив, създадена през 1990 година и успешно работеща вече 24 години, разполага с високо квалифициран преподавателски потенциал, подходяща база за обучение в групи и доказан опит в организирането и провеждането на курсове по програмите “Аз Мога” и “Аз Мога Повече”.

Искате да проучите какви са условията за обучение в Наука и Знание? Ссвържете се с нас:

гр. Пловдив 4000 Ул. „Св.св. Кирил и Методий” № 2; Тел.,факс : 032 /62 58 12; Мобилен: 0885837509 e-mail: drnzpd@nat.bg, drnz_pd@abv.bg skype: naukaiznanie

Обновена информация относно Аз Мога Повече за 2014

В началото на месец Май  2014 от Агенцията по Заетоста заявиха, че около 18 000 нови души ще получават нов шанс за безплатно обучение в различни области (английски език, немски език, италиански език) по програмата Аз Мога Повече. Пореди големия наплив от желаещи да получат ваучери по евросхемата в градове като Пловдив и пр., бюджетът й е увеличен с близо 8 милиона лева. Схемата “Аз мога повече” е сред най-популярните оперативни програми на Агенцията по заетостта. От старта й през 2010 до сега(Май 2014) близо 100 000 души са получили ваучери и са стартирали обучението си, а 53 000 още чакат. От тях само 18 000 в крайна сметка ще получат ваучери, както става ясно с последната актуализация на бюджтната схемата. Важно е да се отбележи, че не се предвижда отворяне на нова сесия за прием на документи – ваучерите ще бъдат раздадени на лицата, които вече са подали заявления и са одобрени за включване в курсове за чуждо езиково обучение. Друга новост, за която съобщават от Агенцията по Заетостта, е че на одобрените да се обучават по конкретна специалност се разрешава да променят обучението си, че те имат обективна причина (например – посоченото от тях място такова обучение не се провежда). В такъв случай те трябва да попълнят декларация за промяна на обстоятелствата и да посочат новия си избор.

Информация за доставчиците на обучение в Пловдив: Срокът за провеждане на обученията по схемата е до 31.08.2015 г., а валидността на ваучерите – до 31.12.2015 г.

Заради големия интерес към програмата за работещи българи, най-вероятно Агенцията по заетостта ще предложи подобна схема и през новия програмен период на Оперативната програма “Развитие на човешките ресурси” , който стартира тази година и продължава до 2020 г. Пловдив е един от градовете с най-силен интерес към европейската оперативна програма, така че може да очаквате квотата да успее да задоволи интереса в града. 

Ако желаете да разберете кога ще може да кандидатствате за ваучер за безплатно обучение по английски или немски език – запишете се за известия тук:

 

ИЗВЕСТИЯ ЗА ОТКИРТО КАНДИДАТСТВАНЕ

 

Безплатни курсове "Аз мога повече"
Подновяват раздаването на уведомления по “Аз мога повече”

One thought on “Наука и Знание – Доставчик на обучение по Аз Мога Повече

  1. Zdraveite az mnogo iskam da kandidastvam mnogo mi e nujen tozi kurs po andgliiski blagodaqrqvi predvaritelno…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.