Актуални Промоции

Аз Мога Повече – нова обучителна сесия

Стартира  НОВА ОБУЧИТЕЛНА СЕСИЯ  –  НОЕМВРИ    2013

по схема „Аз мога повече”  КК-2  Общуване на чужд език

  • Английски
  • Немски
  • Испански
  • Италиански

Вечерни /два – три пъти в седмицата / – от 18.00 ч.
Съботно – неделни / всяка събота и неделя /– от 9.30 ч.

 

Безплатни курсове "Аз мога повече"

На сайта на Агенцията по заетостта излезе съобщение касаещо кандидатствалите по схема ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”, които вече са одобрени за включване в обучение.

 

По информация на порталa 28.10.2013 г. стартира срокът, в който близо 15 000 заети лица, предварително подали заявление в Дирекции “Бюро по труда” и одобрени за включване в инициативата “Аз Мога Повече”, ще получат ваучери за обучение по избраното от тях направление.  В допълнение, обявеният от Агенцията по заетостта срок за провеждане на обученията по схемата е до 31.08.2014 г., а валидността на самите ваучери – до 31.12.2014г.

 

Очаква се броят на издадените ваучери за обучение по програмата “Аз Мога Повече” в Пловдив да надвиши 300 ваучера. Поради силния интерес и наближаващите крайни срокове на 21.11.2013  в Дружество “Наука и Знание” – Пловдив (ул.” Кирил и Митодий” №2)  ще се проведе среща на получилите уведомления за включване в курс по английски и немски език по европейската програма Развитие на човешките ресурси. Курсът ще стартира в десетдневен срок след като се уточни графика с кандидат-курсистите.

 

Школата за чуждоезиково обучение към Дружество ” Наука и знание” – Пловдив е създадена през 1990 година и успешно работи вече 23 години, разполага с високо квалифициран преподавателски потенциал, подходяща база за обучение в групи и  доказан опит в организирането и провеждането на курсове по програмите “Аз Мога” и “Аз Мога Повече”. Към момента, над 520 курсиста са се доверили на нашия екип и успешно завършиха своето езиково и професионално обучение по оперативната програма “Развитие на човешките ресурси”.

При интерес свържете се с нас:

гр. Пловдив 4000

Ул. „Св.св. Кирил и Методий” № 2;
Тел.,факс : 032 /62 58 12;
Мобилен: 0885837509
e-mail: drnzpd@nat.bg, drnz_pd@abv.bg
skype: naukaiznanie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.