Курсове

Аз мога повече – набиране на групи за обучение на курсисти по английски, немски, френски, италиански и испански.

 

От 10.09.2013 бюрата по труда в Пловдив стартираха актуализирането на уведомления за обучение по програмата Аз Мога Повече. В резултат Дружество Наука и Знание открива и набирането на групи за обучение по английски, немски, френски, италиански и испански език.  Ако сте удобрен по програмата и имате желание да се обучавате при нас по един от посочените езици – свържете се с нас, за да получите повече информация.

Схема„ Аз мога повече” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” е насочена към работещите на трудов договор. За първи път работещите имат шанс  сами да избират доставчиците на обучение . Интересът към обучение с ваучери е изключително голям. Особен интерес има към езиковото образование, и в частност – курсовете по английски, немски, френски, италиански и испански език. Идеята е с придобитата подготовка  да се повишава конкурентноспособността на пазара на труда. Повече информация относно програмата може да намерите тук: “Аз Мога Повече

Дружество “Наука и Знание” е одобрено от Агенцията по Заетостта като обучаваща институция № 56 в Списъкa на Доставчиците на обучителни услуги по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и в частност – програмата “Аз Мога Повече”. Школата за чуждоезиково обучение към Дружество ” Наука и знание” – Пловдив е създадена през 1990 година и успешно работи вече 23 години, разполага с високо квалифициран преподавателски потенциал, подходяща база за обучение в групи и  доказан опит в организирането и провеждането на курсове по програмите “Аз Мога” и “Аз Мога Повече”. Към момента, над 520 курсиста са се доверили на нашия екип и успешно завършиха своето езиково обучение по английски, немски, френски, италиански или испански език.

При интерес свържете се с нас:

гр. Пловдив 4000

Ул. „Св.св. Кирил и Методий” № 2;
Тел.,факс : 032 /62 58 12;
Мобилен: 0885837509
e-mail: drnzpd@nat.bg, drnz_pd@abv.bg
skype: naukaiznanie

Безплатни курсове "Аз мога повече"
Подновяват кандидатстването за “Аз мога повече”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.